Selekto udhetimin  
   
     
  Destinacioni i nisjes Destinacioni i kthimit
 
     
 
Data Nisjes
     
 
Te rritur ( +11  vjec) Femije ( 2 -11 vjec ) Foshgnje ( 0 - 2 vjec )
     
     
   
AUTORIZIMI DHE PERDORIMI I SISTEMIT
Te gjithe Agjensite qe te kene mundesi te bejne biletim atehere duhen ne regjistrohen ne formularin e regjistrimit te agjensive. Agjensia mund te paiset me nje paradhenie ( fido ) per te bere bileta. Pasi te paiseni me username dhe password atehere cdo shitje qe behet regjistrohet ne llogarin tuaj, pagesa e shitjeve ditore duhet te kryhet para udhetimit. Perdoruesi klient nuk ka nevoj te regjistrohet ai mund te bleje bileten online me karte krediti ( CC ) qe ofrohet si sherbim. Ne momentin e blerjes se biletes udhetari paiset me nje bilete elektronike. Udhetari duhet te paraqitet me bileten elektronike ose me kart identiteti.
Cfardo problemi tjeter qe nuk i takon ligjeve te travel and tours nuk pergjigjet kompania.
BusTicket.al  Copyright 2017 - Bus Booking Sistem Online by www.albasp.com - Support and Server Hosting by Albasp.com