Selekto udhetimin
 
Destinacioni i nisjes
 
Destinacioni i kthimit
 
Data Nisjes
 
Te rritur Femije (2-11) Foshnje (0-2)
 
KOMPANIT E UDHETIMIT 

Per gjitha kompanit busticket eshte i hapur per bashkpunim! 
Ne kryejme nje sherbim qe i mungon shume kompanive. 
BusTicket Albania eshte nje sistem qe ofron sherbim per gjitha kompanit per shitje online te biletave elektronike cdo pasagjer paiset me nje COD te biletes, per pasagjerin eshte e rendesishme vetem KODI i biletes edhe pa bilete elektronike mund te paraqi TE GJITHA KOMPANIT kane te drejte te regjistrohet kudrejt nje vlere mujore per sherbimin qe i kryhet. 

Kjo vlere eshte 30 euro ne muaj per sherbime ticketing online dhe vlera e komisionit 5% te shitjes se biletes. Vetem muajit e pare qe te pergadisim data Kompania mund te vendos dhe te heq destinacionet e cmimeve nga database , nese kompania nuk hedh asnje informacion ne destinacione dhe cmime te shitjeve eshte e detyruar te beje pagesen mujore sepse cdo gje do ruaj sikurse ajo punon. 

Vlera e pageses mujore eshte per efekt MARKETINGU edhe per te dhenat qe do ruhet ne Serverin e BusTicket Nese kompania nuk do te vazhdoj te punoj me busticket duhet te informoj se nuk ka asnje regjistrim dhe te hiqet. 

KOMPANIT E REGJISTRUARA


BusTicket.al  Copyright 2017 - Bus Booking Sistem Online by www.albasp.com - Support and Server Hosting by Albasp.com