Selekto udhetimin
 
Destinacioni i nisjes
 
Destinacioni i kthimit
 
Data Nisjes
 
Te rritur Femije (2-11) Foshnje (0-2)
 
Kush eshte BusTicket ?

BusTicket eshte nje portal online qe ofron sherbimin e shitjeve te bileteve te autobusit elektronike te gjithave kompanie shqiptare dhe te huaja online, ne jemi nje kompani ndermetesimi mes kompanis se autobusave dhe udhetareve qe ofrojme blerjen e biletave te autobusave online. 

Ftojme Kompanit e Autobusave te jene pjese te busticket, c'do kompania ka te drejte te ofroj sherbimin e transportit qe ai ka, busticket meret me menaxhimin e shitjeve si ndermjetesim mes kompanise se udhetimit dhe udhetarit, qe cmimi i shitjes eshte po ai qe ofron komapania e shitjes.
BusTicket ofron shitjen e biletave brenda dhe jasht vendit si dhe sherbime tjera per transport, sherbim taksi, makina me qera, udhetime turistike, fundjave ne shqiperi, fundjave jasht vendit, oferta turistike per pushime verore etj. 

BusTicket ofron eshte sherbim Marketingu ne faqen e pare kudrejt nje pagese. BusTicket Copyright 2017

BusTicket.al  Copyright 2017 - Bus Booking Sistem Online by www.albasp.com - Support and Server Hosting by Albasp.com