Selekto udhetimin
 
Destinacioni i nisjes
 
Destinacioni i kthimit
 
Data Nisjes
 
Te rritur Femije (2-11) Foshnje (0-2)
 
MJETE ME QERA ! 

Ne qoftese keni ne plan per te udhetuar grup me familje miqt ose kolege?
- BusTicket ofron mjetin me qira per sherbime familjare si furgona, mikrobus, autobus.
- Sherbimi i mjetit me qira si dhe sherbimi taksi per raste familjare.

Dhe deshironi te vizitoni vendet qe nuk ne listen e linjes e cila udhetoni? 

Deshironi te merrni me qera nje autobus? 
Ju duhet nje udheheqes qe tju udhezoje? 

Ne ofron autobusin me tr mire dhe udheheqesin me pervoje me te mire ne cmime te arsyeshme. 

Na Kontaktoni Me kenaqsi ju ndihmojme. 
BusTicket.al eshte gjithmon ketu per ju duhet autobus udhetimi!

BusTicket.al  Copyright 2017 - Bus Booking Sistem Online by www.albasp.com - Support and Server Hosting by Albasp.com