Selekto udhetimin
 
Destinacioni i nisjes
 
Destinacioni i kthimit
 
Data Nisjes
 
Te rritur Femije (2-11) Foshnje (0-2)
 
RREGULLORJA

BusTicket.al eshte nje portal qe ofron sherbim per gjitha kompanit e udhetimeve.

Ketu mund te jene pjese e sistemit per shitje online.

 

REGJISTRIMI I KOMPANISE

Administartoret ofrojne sherbime per hedhjen e DataBase ne Sistemin BusTicket per udhetimet qe ofron kompania.

Cdo hedhje e database eshte me nje komision 5% per vlerjen e shitjes se biletes.

 

CFAR OFRON SISTEMI BUSTICKET

Te gjithe vizitoret mund te prenotojne online bileten e kompanise qe regjistrohet me ate vlere komision busticket kryen nje sherbim qe mbi klientin dhe kompanine. Informohet kompania automatik per shitjen e biletes dhe detyrimet shlyhet ne cast me transfer bankan automatik.

 

PASAGJERI NE UDHETIM

Pasagjeri ne udhetim paiset me bileten elektronike qe duhet te paraqitet ne kohe ne stacionin e nisjes, per cfardo problemi qe mund te dale mbi udhetarin busticket nuk kryen asnje sherbim kompania qe ka shit bileten kryen te gjitha detyrimet ndaj klientit. Busticket eshte ndermjetesues mes kompaniase dhe pasagjerit, vetem bene shitjen online te biletave.

 

RIMBURSIMI I BILETES

Nese personi qe ka blere bileten paraqitet ne support te busticket per anulimin e biletes atehere bileta anulohet dhe pasagjerit i kthehet shuma e biletes 95% e vleres, vetem nje 5% penalti per sherbimin qe eshte kryer ( kjo efekt transfertes parave elektronike komisioni i transferit , sepse kryehen dy transferte me komsion 2.5% qe eshte e bankes.) Rimbursimi kthehet nga Kompania qe ofron sherbimin e jo nga BusTicket.

 

CMIMI I BILETAVE

Ne sistemin e shitjes cmimi i biletes caktohet nga vet kompania qe ofron shitjen, kompania ka per detyre qe te gjitha shitjeve te i pergjigjet nga pasagjerave qe kan prere bileta. Nese vetem nje pasagjer nuk i kthehet bileta kompania penalizohet dhe hiqet nga sistemi.


BusTicket.al  Copyright 2017 - Bus Booking Sistem Online by www.albasp.com - Support and Server Hosting by Albasp.com