Rreth Nesh !

BusTicket eshte nje platforme kerkimi per bileta ne oferte per gjithe kompanite e transportit.
Kompanit qe jane pjese e platformen ofrojne cmimet e tyre per destinacionet perkates.

BusTicket eshte platforme online per bileta autobusi.

Cdo kompani qe eshte pjese e platformen ofrone shitje me destinacionet qe ajo ofron ne shitje.

BusTicket jep mundesine qe klientet te bejne prenotimin online te biletes se autobusit per cilendo kompani qe do te udhetoj.
Klientet informohen sakt mbi vendin e nisjes destinacionin e arritjes dhe cila kompani kryen udhetimin.

Qellimi i BusTicket qe :

- Kompanit qe ofrojne sherbimin behen pjese me ofertat e tyre.
- Klienti mund te zgjedh kompanin me te mire per udhetim me cmim me te mire.
- Klienti informohet sakt me nisje dhe arritje dhe cila kompani realzon udhetimin.
- Klienti nuk paguan asnje ne BusTicket vetem bene Rezervimin e biletes.
- Pagesa e biletes behet tek Shoferi i autobusit qe niset.

Cdo rezervim konfirmohet ne kompanine dhe mbahet deri para nisjes.
Rezervim i konfirmuar eshte serioz dhe ruhet nje vend ne autobus. Klienti qe nuk udheton duhet te informoj kompanin e udhetimit.
BusTicket nuk mban pergjithesi per cfardo problemi qe ndodh gjate udhetimit.